© Mission's Flame Ministries 2018
Afgestudeerd en hebben een goede baan
Projecten
In april 2010 gingen wij voor het eerst naar de Filippijnen, na drie weken rondkijken en veel mensen ontmoet te hebben, wilden wij maar één ding; zo veel mogelijk jongeren behoeden voor de seks toeristen.
Wij gaan regelmatig kijken hoe het gaat en daar waar nodig bijsturen.

Red een kind.
Help jongens en meisjes op de Filippijnen zodat ze naar school kunnen gaan
Om kinderen op de Filippijnen te behoeden voor de seks industrie en mensenhandel en hun situatie te verbeteren zodat er uitzicht komt op een betere toekomst.

De mensen op de Filippijnen werken hard, maar zij verdienen niet genoeg geld om hun kinderen naar school te kunnen sturen. De gezinnen zijn groot en de lonen zijn laag. Voor jongeren zonder opleiding is er vaak slechts één manier om geld te verdienen: als prostituee in een bar. Het maakt daarbij niet uit of je een jongen of meisje bent.

Daarom zet Mission's Flame Ministries zich in om kinderen naar school te laten gaan en stimuleert zij hen om de opleiding succesvol af te ronden, zodat zij de school met een diploma kunnen verlaten.   

Maak het verschil en red een jongere op de Filippijnen!

In eerste instantie gaat het om Highschool (VMBO), zodat zij kunnen rekenen, schrijven en lezen. Daarna krijgen zij de kans om naar de Universiteit te gaan.
Als stichting garanderen wij de volledige opleiding voor iedere student.

Er is geld nodig om dit werk te kunnen voortzetten.
Daarom is Mission's Flame op zoek naar mensen die een jongere op de Filippijnen of het werk van de stichting wil ondersteunen.
Meer over  Lucia weten click
Meer over  Nel   weten click
Design by J.P. Dompeling &
                 P. Scholte
Meer over  Lucia weten click
Meer over de boot
weten click